About us

Live-music & more 

LIVE MUZIEK
“Contrabookings” is het live-muziekbureau met speciale passie voor de contrabas. We bemiddelen passende live-muziek voor elk soort evenement. Van een swingend mobiel bandje in je achtertuin, bruiloft, dansfeest, internationaal bedrijfsfeest, tot compleet festival. Door ons grote netwerk kunnen wij last minute ook altijd voor goede oplossingen zorgen.

& MEER
Naast boekingen en advies verhuren wij bijna alles mbt live-muziek evenementen. Zoals Geluid & Licht, recordings, professionele theatertechnici of een smaakvolle DJ. Voor leden en artiesten faciliteren we o.a een Login service en op termijn zal “Contrabookings” zich verder uitbreiden.

WIE IS
“Contrabookings” is opgericht door Frans Hellemans (muzikant/ theatertechnicus). Al 20 jaar treedt hij ruim 120 keer per jaar op als contrabassist, gitarist en zanger. Met tal van grote- en kleine namen, stijlen, bezettingen en in binnen- en buitenland. Daarnaast specialiseerde hij zich in semi-akoestische theatertechniek en werkte o.a nog als Hoofd Licht & Geluid bij Utrechtse podia als RASA en SJU. Bij “Contrabookings” komen al zijn werkzaamheden samen en zijn er meer mogelijkheden voor samenwerking in dit netwerk van live-muziek professionals.

Bel 06-22919022 of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvend advies.

Contact form